Skydda din pool med pooltak från Svenska Poolfabriken

Få skydd för din pool genom att installera ett skjutbart tak från Svenska Poolfabriken. För att förlänga badsäsongen och skydda din pool mot väder och vind, erbjuder vi högkvalitativa skjutbara pooltak till ett bra pris. Oavsett om du väljer Leia eller Nova Comfort-modellen, erbjuder Svenska Poolfabriken enastående kvalitet och säkerhet för din pool.

Leia Pooltak

Leias pooltak utgör en perfekt kombination av stil och praktisk användning. För att skydda din pool erbjuder det en stilfull och robust lösning som passar för standardpooler på 3×6 och 4×8 meter. Leia är barnsäker och kan bara öppnas med nyckel, den har en låg profil och tillräckligt med utrymme för taksimning.

Nova Comfort Pooltak

Nova Comfort är uppskattad för sin eleganta design och flexibla funktioner som ett pooltäcke. För att säkerställa barnsäkerhet är det endast öppningsbart med nyckel och erbjuder gott om simutrymme, vilket passar pooler med eller utan poolsarg. Med sina skjutdörrar och avtagbara front- och bakgavel ger Nova Comfort både stil och användarvänlighet.

Varför köpa ett pooltak?

Ett pooltak som man kan skjuta ifrån förlänger inte bara badsäsongen utan skyddar även din pool från löv, smuts och surt regnvatten. Att stabilisera pH-värdet och minska behovet av kemikalier samtidigt som det reducerar vattenavdunstningen är till hjälp. För att säkerställa lång livslängd och enkel användning året runt har våra pooltak robusta konstruktioner och UV-skyddade paneler.

Hur fungerar ett pooltak?

För att göra din poolupplevelse enklare och skydda din investering har vi designat våra skjutbara pooltak. Med automatisk sektionslåsning blir det enkelt att öppna och stänga taket vid behov, samtidigt som det kan användas som vintertäckning för enkel underhåll. För att säkerställa din och din familjs trygghet certifieras våra pooltak enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard.

Skaffa ett pooltak som går att skjuta från Svenska Poolfabriken idag och upplev förmånen att kunna bada under längre säsong samt ökat skydd för din pool året om!