Yoga kudde rusta

Yoga Meditationskudde 40x40x17 cm Bomull / linne – Rusta

Yoga Meditationskudde 40x40x17 cm Bomull / linne – Yoga & wellness – Rusta.com

På Rusta hittar du yogamattor, gymbollar och pilatesband som hjälper dig att mjuka upp kroppen. Perfekt när du vill träna på hemmaplan!

Meditationskudde med bärhandtag. Kudden kan hjälpa dig att sitta skönt och få bra stöd under längre stunder. Fyllning av boveteskal och tvättbart överdrag i en blandning av viskos, linne, polyester och bomull. Vikt 3,3 kg.

Yoga & wellness – Rusta

Yoga & wellness – Rusta

Vi har flera mattor i olika tjocklekar och fina mönster. Ett tips är att skaffa ett yogablock eller en bolsterkudde som ger både stöd och avlastning vid olika …

Träna rörlighet och balans så väl som ditt psyke med yoga. Våra yogamattor och yogaredskap är av toppkvalitet till ett överraskande lågt pris!

Yogabolster 59×20 cm Bomull / linne – Yoga & wellness

Yogabolster 59×20 cm Bomull / linne – Yoga & wellness – Rusta.com

Ge vardagsrummet nytt liv med fina kuddar. Prydnadskuddar får inredningen att kännas komplett och gör soffan extra inbjudande och skön. Våra prydnadskuddar och …

Härligt yogabolster med praktiskt bärhandtag. Fyllning av boveteskal och tvättbart överdrag i en blandning av viskos, linne, polyester och bomull.

Yoga och träning på hemmaplan – Rusta

Yoga och träning på hemmaplan

Ett bra hjälpmedel vid utövning av yoga. … Yogarem. Bomull. Medlemspris. 4790 (59:90). Rusta Club … Yogarem med spänne i silverfärgad metall.

Prydnadskuddar & kuddfodral – Hem & inredning – Rusta

Komplettera inredningen med prydnadskuddar – Rusta

Stor, mjuk kroppskudde som är utformad för att ge en skönare sovposition. Tack vare U-formen har den många användningsområden och ger ett utmärkt stöd för …

Gör soffan extra inbjudande med sköna prydnadskuddar. På Rusta hittar du ett brett sortiment av kuddar i olika färger och mönster.

Yogarem Bomull – Yoga & wellness – Rusta.com

Psst! Nu har vi stora delar av vårt sommarsortiment tillgängligt online! Spana in det under “Trädgård”. x. Rusta Club. Våra …

Yogarem med spänne i silverfärgad metall. Ett bra hjälpmedel vid utövning av yoga. Passar både nybörjare och vana utövare.

Kroppskudde 130x70x15 cm – Täcken & kuddar – Rusta.com

Kroppskudde 130x70x15 cm – Täcken & kuddar – Rusta.com

Hos oss hittar du prisvärda täcken och kuddar som gör att du kan sova gott natten ut. Alltid till överraskande låga priser! Välkommen!

Stor, mjuk kroppskudde som är utformad för att ge en skönare sovposition. Tack vare U-formen har den många användningsområden och ger ett utmärkt stöd för dig som är gravid eller vill sova skönt på sida eller rygg. Den mjuka fyllningen gör kudden flexibel och formbar vilket avlastar rygg, mage, axlar och höfter. Avtagbart överdrag som tål maskintvätt.

Yogablock 23x15x7,5 cm Blandade färger – Yoga & wellness

Yogablock 23x15x7,5 cm Blandade färger – Yoga & wellness – Rusta.com

Ett lätt yogablock som underlättar i de svårare positionerna och rörelserna samt kan ge ett bekvämt stöd under övningarna. Finns i två olika färger.

Täcken & kuddar – Rusta

Täcken & kuddar – Rusta

Hos oss hittar du prisvärda täcken och kuddar som gör att du kan sova gott natten ut. Alltid till överraskande låga priser! Välkommen!

Keywords: yoga kudde rusta