Tandborsthållare ikea

Hållare för tandborstar – IKEA

Hållare för tandborstar – IKEA

Gör morgnarna smidiga med tandborsthållare. Förvara tandborstar och tandkräm i lättrengjorda muggar som håller allt på plats. Med många olika stilar och …

Hållare för tandborstar

KALKGRUND Tandborstställ, förkromad – IKEA

Med lite stil, kreativitet och vackra badrumstillbehör från IKEA kan du skapa en härlig badrumslook i ditt hem. Tillbehör för badrum.

KALKGRUND Tandborstställ, förkromad. Badrumstillbehören KALKGRUND förvandlar de mest stressiga stunderna i badrummet till ett rent nöje. De dolda skruvarna skapar en lyxig kvalitetskänsla och den skinande kromen får din morgon att gnistra.

TISKEN Tandborstställ med sugpropp, vit – IKEA

Höjd: 120 mmMaterialhuvuddel: bambu, klar akrylackUndersida: PolypropylenBambu är ett slitstarkt naturmaterial. Passar bra till andra DRAGAN-produkter.

TISKEN Tandborstställ med sugpropp, vit. Med serien TISKEN kan du ha dina saker nära till hands, utan att behöva borra hål i väggarna. De starka sugkopparna sitter stadigt på släta ytor som glas eller kakel – så länge som du vill ha dem där.

EKOLN Tandborstställ, mörkgrå – IKEA

EKOLN Tandborstställ, mörkgrå. De mjuka, släta formerna ger ditt badrum ett nytt, fräscht uttryck. Vill du ha en koordinerad stil kan du kombinera med andra accessoarer i serien EKOLN.

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Badrumstillbehör hjälper dig organisera badrummet – IKEA

Med badrumstillbehör som duschhyllor, handduksstänger och tandborstställ kan du få bättre ordning på dina hygienrutiner.

Gör morgonen enkel med den här tandborsthållaren – IKEA

Letar du efter rätt behållare för din tandborste och tandkräm? Då har du hittat den nu. Tandborsthållaren EKOLN är en pålitlig och stilren produkt som gör ditt badrum bättre. Du behöver inte leta efter tandborsten på morgonen utan kan vara säker på att dina viktigaste hygienprodukter finns på ett lättåtkomligt ställe. Koordinera badrummet genom att välja resten av badrumsserien EKOLN med sin rundade, stilrena design som förvandlar din morgonrutin till ett rent nöje. EKOLN är ett måste, från tvålbehållaren till tvålfatet.

TOFTAN serie – IKEA

TOFTAN serie – IKEA

TOFTAN serie

IKEA tandborsthållare EKOLN sten i 2 färger (antracit)

IKEA DRAGAN tandborsthållare i bambu – Amazon.se

Keywords: tandborsthållare ikea, ikea tandborstmugg, tandborstmugg ikea