Ikea sortera

SORTERA Avfallskärl med lock, vit, 60 l – IKEA

Sortera, förvara och återvinn ditt avfall. Källsorteringslösningar handlar om mer än bara källsorteringen. Våra källsorteringsprodukter och sopkärl är enkla …

SORTERA Avfallskärl med lock, vit, 60 l Den här slitstarka förvaringslådan i plast har ett vikbart lock som gör det lätt att öppna även om du har en annan låda ovanpå. Använd flera lådor för att sortera olika typer av sopor – eller tvätt.

SORTERA Avfallskärl med lock, vit, 37 l – IKEA

Få mer plats för förvaring och avfallssortering i ditt kök med ALGOT väggmonterad väggskena/hyllplan, en enkel men effektiv och prisvärd förvaringslösning …

SORTERA Avfallskärl med lock, vit, 37 l Den här slitstarka förvaringslådan i plast har ett vikbart lock som gör det lätt att öppna även om du staplar flera lådor på varandra. Använd flera lådor för att sortera olika typer av sopor – eller tvätt.

Avfallsortering – Källsortering – IKEA

Källsortering – IKEA

Eller så kan du kolla in avfallssystem med flera behållare att sortera sopor i. Nu kan du njuta av den sköna vetskapen att du gör din dagliga insats.

Avfallspåsar har en viktig och väldigt specifik uppgift. Med kraftig plast, dragskohandtag och platt botten får våra avfallspåsar jobbet gjort. Utforska vårt utbud av olika storlekar som passar det du behöver för att slänga eller återvinna.

En enkel station för förvaring och sortering – IKEA

Om du har nattgäster kan du hänga deras nattpaket på krokar. Lägg sängkläder, tofflor, tvättlappar och annat i genomskinliga förvaringsfodral för kläder för …

Få mer plats för förvaring och avfallssortering i ditt kök med ALGOT väggmonterad väggskena/hyllplan, en enkel men effektiv och prisvärd förvaringslösning från IKEA.

Sortera dina grejer för att skapa ordning hemma – IKEA

Skapa ordning i din vardag hemma. Ta första steget för att skapa mer balans hemma med vår enkla steg-för-steg-guide som hjälper dig att sortera dina saker.

Källsorterings- & sopsorteringskärl – IKEA

Källsorteringskärl & sopsorteringskärl – IKEA

Med våra sopsorterings- och källsorteringskärl blir det enkelt att källsortera hemma. Flera av våra kompostbehållare och avfallshinkar passar under diskbänken.

Sortera prylarna med vackra, hållbara lådor – IKEA

Du kan använda de här stapelbara lådorna med lock i en garderob, på öppna hyllor eller till och med i ett badrum. De finns i flera storlekar och alla är tillverkade av snabbväxande bambu och återvunnen polyester.

Kassar och papperskorgar gör din sortering enkel – IKEA

Kassar och papperskorgar gör din sortering enkel – IKEA

Oavsett om du slänger ditt skräp i papperskorgen eller återvinningen, har vi gott papperskorgar för din arbetsplats. Utforska vårt urval av storlekar och stilar för att hitta de som passar dina behov och ditt rum. Vi har även förvaringsväskor och kassar som gör ditt hemmakontor ännu mer organiserat och prydligt.

Sortera och förvara individuella gästpaket – IKEA

Om du har nattgäster kan du hänga deras nattpaket på krokar. Lägg sängkläder, tofflor, tvättlappar och annat i genomskinliga förvaringsfodral för kläder för en genomtänkt, praktisk och personlig touch.

Keywords: ikea sortera