Ikea radio

Bluetooth högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Bluetooth högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Resultatet av ett samarbete mellan IKEA och Sonos är dessa WiFi högtalare som är som musikaliska möbler, en njutning för ögon samt dina öron.

Vill du njuta av ljud i harmoni? Slå på våra högtalare med trådlös styrning, och du har kraftfullt ljud anslutet till datorn eller telefonen när du vill hemma. Smart modern design också, så de är en fröjd för ögonen lika mycket som öronen. Bra att lyssna på, fina att titta på.

Högtalare – IKEA

Högtalare – IKEA

Volymen och låtbyte kan styras via din telefon eller annan Bluetooth-enhet. En automatisk stäng av-funktion hjälper till att spara energi när produkten inte …

Vill du ha diskreta trådlösa högtalare som ger ett fylligt och kraftfullt ljud? Kolla in våra Bluetooth-högtalare för att hitta en modern och ren look som matchar din inredning. Anslut den till en Bluetooth-enhet och fyll dina dagar – och ditt hem – med musik du älskar.

Wi-fi högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

Wi-fi högtalare som fyller ditt hem med musik – IKEA

55 produkter i resultat · SYMFONISK Wifi-bokhyllehögtalare · Prova Home Smart-upplevelsen online · SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm · SYMFONISK Tavelram …

Vill du fylla ditt hem med musik? Slå på vår Symfonisk serie med ett stort utbud av bokhylle- och lamphögtalare. Resultatet av ett samarbete mellan IKEA och Sonos är dessa WiFi högtalare som är som musikaliska möbler, en njutning för ögon samt dina öron. Tänk dig, ditt hem fylls med musik.

ENEBY Bärbar bluetooth-högtalare, vit, 15×7.5 cm – IKEA

ENEBY Bärbar bluetooth-högtalare, vit, 15×7.5 cm.5 cm Med den här bärbara högtalaren kan du njuta av musik överallt hemma – och ha med dig den när du reser, eftersom högtalaren drivs av batterier.

SYMFONISK serie – IKEA

SYMFONISK serie – IKEA

SYMFONISK serie

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, vit – IKEA

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, vit Wifi-högtalare med 180-gradersljud och lampfot i ett gör att ljudet smälter in i ditt hem. Välj vit eller svart och skärm i glas eller textil. Lyssna sedan på ljudet – ett samarbete mellan IKEA och Sonos!

DÅNDIMPEN Alarm clock radio/bluetooth speaker, … – IKEA

DÅNDIMPEN Alarm clock radio/bluetooth speaker, white/light pink, 16×5 cm – IKEA

DÅNDIMPEN Alarm clock radio/bluetooth speaker, white/light pink, 16×5 cm Is it an alarm clock, a radio or a speaker? Yes, yes and yes. With the versatile DÅNDIMPEN next to the bed, you can wake up to a rising alarm, listen to the radio and play your favourite music via Bluetooth.

Smart ljud, nästan som att ditt hem pratar med dig – IKEA

Vad skulle ditt hem säga om ett eget soundtrack? Nu är det dags för det smarta ljudet. IKEA och Sonos har inlett ett samarbete (som kombinerar expertis inom heminredning och ljud) för att ge dig SYMFONISK bordslampa och bokhylla med wifi-högtalare. Smart ljud skapar bra stämning, på ett enkelt sätt.

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, svart

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, svart – IKEA

SYMFONISK Högtalarlampa med Wi-Fi, glasskärm, svart Wifi-högtalare med 180-gradersljud och lampfot i ett gör att ljudet smälter in i ditt hem. Välj vit eller svart och skärm i glas eller textil. Lyssna sedan på ljudet – ett samarbete mellan IKEA och Sonos!

Keywords: ikea radio