Ikea corona

Our response to the coronavirus – IKEA

Vi gör allt vi kan för att du ska kunna få hem din beställning så snabbt som möjligt. När du lägger dina produkter i varukorgen på IKEA.se eller när du pratar …

We are stronger, together. Just as the coronavirus has spread across the world, we are spreading optimism and support. Read about the actions we have taken.

Hemleverans eller hämta själv – IKEA

Hemleverans eller hämta själv – IKEA – IKEA

Vi bjuder på en valfri barnmeny vid köp av varmrätt​. Erbjudandet gäller en barnmeny per betalande vuxen, 13/2 – 12/3 2023, för dig som är (eller blir) IKEA …

Kolla in våra leveransalternativ och priser för att få hem ditt inköp som paket eller med lastbil. Vi tar hand om transporten medan du funderar över var du ska placera dina nya favoritsaker från IKEA. Pröva idag!

IKEA Restaurang och Bistro

IKEA Restaurang och Bistro – IKEA

16 aug. 2022 — Ett coronafall kunde spåras till ett Ikeavaruhus i Shanghai varpå vakterna försökte stänga butiken med kunderna inuti.

På IKEA hittar du mat från ansvarsfulla källor som både är god och håller riktigt hög kvalitet – oavsett om du väljer IKEA restaurangen, IKEA Bistron eller att själv laga till något hemma av varorna från IKEA Swedish Food Market.

Kunderna flyr i panik efter coronafall på Ikea – Aftonbladet

Kunderna flydde Ikea för att undvika karantän

Ett coronafall kunde spåras till ett Ikeavaruhus i Shanghai varpå vakterna försökte stänga butiken med kunderna inuti med panik som följd.

Ett coronafall kunde spåras till ett Ikeavaruhus i Shanghai varpå vakterna försökte stänga butiken med kunderna inuti. M

Här flyr Ikeas besökare varuhuset efter coronafall – Expressen

15 aug. 2022 — På ett Ikeavaruhus försökte panikslagna kunder fly för att undkomma karantän – samtidigt som personalen försökte stänga butiken. Marielle …

Kaos på Ikea i Shanghai – kunder flydde karantän – SvD

Kaos på Ikea i Shanghai – kunder flydde karantän | SvD

6 okt. 2020 — Ett mycket ovanligt år för Ikea Sverige, enligt vd Lena Herder. … vd på Ikea Sverige, om 2020 som präglats av coronapandemin och tvingat …

Misstankar om två covidfall har lett till kaotiska scener i Kinas största stad Shanghai. På ett Ikeavaruhus försökte panikslagna kunder fly för att undkomma karantän – samtidigt som personalen försökte stänga butiken.

Trots pandemin – Ikea ökar försäljningen – SvD

Trots pandemin – Ikea ökar försäljningen | SvD

Inga köttbullar, påverkad gränshandel och en massiv digital omställning. Ett mycket ovanligt år för Ikea Sverige, enligt vd Lena Herder. Men trots coronapandemins utmaningar ökade försäljningen jämfört med året före.

IKEA Sverige donerar 11 miljoner kronor för att stötta …

IKEA Sverige donerar 11 miljoner kronor för att stötta utsatta människor i spåren av corona | IKEA

Det är de redan utsatta människorna som drabbas hårdast i den pågående pandemin. Därför fortsätter IKEA Sverige sina ansträngningar och donerar drygt 11 miljoner kronor till fem organisationer som alla skapar en bättre tillvaro för människor i utsatthet.

Ikea vände raset under coronapandemin – ökar i Sverige

När coronakrisen slog till som värst i våras förlorade Ikea 75 procent av sin försäljning över en natt. Sedan dess har det vänt och tappet stannade på 4 procent under det senaste räkenskapsåret, som avslutades i augusti.Förklaringen är att många investerat i sina hem under pandemin. I Sverige lyckades Ikea till och med öka sin försäljning.

Keywords: ikea corona