Ikea bordsben

Bordsskivor och bordsben – IKEA

Bordsskivor och bordsben – IKEA

Ben som är mer än bara ben. Vårt utbud av bordsben är ett bra ställe att börja på när du vill skapa ditt eget bord eller skrivbord. Vi har många färger att …

Benbockar och bordsben kan du kombinera i oändlighet. Se bara till att hitta de benbockar du gillar, kombinera dem med ditt val av bordsskiva och sätt igång och jobba – sittande eller stående.

ADILS Ben, svart – IKEA

ADILS Ben, svart. Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har.

OLOV Ben, justerbart, vit – IKEA

OLOV Ben, justerbart, vit. Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har.

Byggbart bordssystem för arbetsplats – IKEA

Byggbart bordssystem för arbetsplats – IKEA

Ditt arbete är unikt. Med våra bordsskivor och ben kan du bygga ditt eget bord och skrivbord. Utforska vårt sortiment med massor av storlekar, material och stilar. Sedan kan du mixa och matcha bordsskivor och ben för en stil du gillar och den yta du behöver för arbete, studier eller hobbyer.

ADILS Ben, vit – IKEA

ADILS Ben, vit. Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har.

Ben och underreden för GALANT/BEKANT system – IKEA

Ben och underreden för GALANT/BEKANT system – IKEA

Behöver du bordsben för att fullända ditt BEKANT skrivbord? Vårt sortiment av metallbordsben kommer att passa bordsskivan du har – och matchar rummet också. De kommer alla med kabelhantering, och vissa kommer med sitt- och ståfunktioner också. Bläddra i vårt urval av robusta underramar så att du kan börja jobba.

MITTBACK Benbock, vit massivträ, 58×70/93 cm – IKEA

MITTBACK Benbock, vit massivträ, 58×70/93 cm Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har. Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial.

NÄRSPEL Benbock, mörkgrå metall – IKEA

NÄRSPEL Benbock, mörkgrå metall Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har. Skapa extra arbetsyta med denna benbock i lackat stål som du kombinerar med valfri bordsskiva.

OLOV Ben, justerbart, svart – IKEA

OLOV Ben, justerbart, svart. Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill. Genom att köpa dem separat kan du skapa en kombination med en design och storlek som passar perfekt för det utrymme du har.

Keywords: ikea bordsben, bordsben ikea, ikea benbockar, ikea bockar, benbockar ikea, bockar ikea, skrivbordsben ikea, benbock ikea, ikea skrivbordsben, träbock ikea, bockben ikea, oddvald ikea, träbockar ikea, ikea benbock, ikea bockben, ikea lerberg benbock, vika byske ikea, ikea bordben, bock ikea, höja bordsben ikea, fällbara bordsben ikea, godvin ikea, ikea godvin