Gul matta rusta

Lugg- & ryamattor – Rusta

Lugg- & ryamattor – Rusta

Maxa myset med en mjuk och skön ryamatta. Finns det något mysigare än att gå barfota på en fluffig matta? En ryamatta med lång lugg blir ett mjukt och lyxigt …

Matta Inez 133×195 cm Gul Polypropen – Små mattor – Rusta

Matta Inez 133×195 cm Gul Polypropen – Små mattor – Rusta.com

Inez är en tålig matta i sisal-look som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök …

Inez är en tålig matta i sisallook som tack vare syntetmaterialet är enkel att underhålla och hålla ren från fläckar. Passar därför bra i både hall och kök. Tack vare att den är både UV-resistent och vattentålig fungerar den lika bra inomhus som utomhus. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, på balkongen eller i trädgården kommer Inez bli ett dekorativt tillskott. Färgen är dovt sommargul och mattan har såväl diskreta ränder som viss struktur.

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

På Rusta kan du välja bland 240 mattor i olika storlekar och material. Vi har allt från lättskötta bastmattor och modeller i sisallook till mjuka och …

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Matta Elin 133×190 cm Gul Polypropen – – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta! Med tjock, tät lugg passar denna gula matta utmärkt i sov- och vardagsrummet …

Matta Nora 200×290 cm Gul Polyester – Stora mattor – Rusta

Matta Elin 133×190 cm Beige Polypropen – Rusta

Matta Elin 133×190 cm Beige Polypropen – Små mattor – Rusta.com

Elin är en härligt mjuk ryamatta som utseendemässigt påminner om en ullmatta!
Med tjock, tät lugg passar denna beige matta utmärkt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande samt värmande egenskaper. Syntetmaterialet gör mattan både tålig och enkel att hålla ren från fläckar. Mattan Elin finns i flera färgkombinationer och storlekar.

Utomhusmattor – Rusta

Rusta – Utomhusmattor

De din uteplats ett lyft med en ny utomhusmatta. Vi har ett stort utbud av mattor för uterum och balkong. Hitta din nya uterumsmatta idag. Välkommen!

Matta Bianca 240×340 cm Vit Polypropen – Rusta

Matta Bianca 240×340 cm Vit Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Bianca är en enfärgad och stilren ryamatta som är mjuk och härlig att sätta ner fötterna på. Mattans lugg består av glansiga och matta trådar i varierande tjocklekar vilket resulterar i läckra kontraster i mattan. Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper.

Matta Lizette 133×195 cm Grå Polypropen – Rusta

Matta Lizette 133×195 cm Grå Polypropen – Små mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och glansiga luggmatta! Lizette passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den grå mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan Lizette har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Keywords: gul matta rusta