Dynbox rusta

Utomhusförvaring & Dynlådor – Rusta

Dynlådor & utomhusförvaring – Rusta

För oss på Rusta är det viktigt att alla ska kunna nyttja sin uteplats på bästa sätt under våra varmare månader. Därför ser vi till att ha någonting för alla …

En låda för dina dynor är den perfekta förvaringen. Få ordning på allt möjligt i trädgården! Välj mellan flera olika storlekar. Välkommen!

Förvarings- och dynlåda Malta XL – Trädgård – Rusta.com

Praktisk förvaringslåda med kraftig konstruktion i plast för dynor, leksaker, trädgårdsredskap och verktyg. Lådans innermått: 140 cm bred, 57/60 cm djup (grundaste/djupaste delen) och 57/60 cm hög (lägsta/högsta delen). Locket har gasfjädring för enklare öppning och stängning.

Förvarings- och dynlåda Malta S – Trädgård – Rusta.com

Praktisk förvaringslåda i svart plast. Skyddar dina dynor, kuddar, leksaker och redskap från regn. Perfekt även som avlastningsbord. För inom- och utomhusbruk.

Förvarings- och dynlåda Malta M – Trädgård – Rusta.com

Praktisk förvaringslåda med kraftig konstruktion i plast för dynor, leksaker, trädgårdsredskap och verktyg. Ej godkänd som sittmöbel.

Förvarings- och dynlåda Rimini 116x70x68 cm – Rusta

Förvarings- och dynlåda Rimini 116x70x68 cm – Trädgård – Rusta.com

Dyn- och förvaringslåda i handflätad PE-plast med praktisk gasfjäder som underlättar vid öppning och stängning. För dynor, leksaker, trädgårdsredskap och verktyg. Ej godkänd som sittmöbel.

Förvarings- och dynlåda Venice XL – Trädgård – Rusta.com

Dyn- och förvaringslåda i handflätad PE-plast, varav 50% är återvunnen. Med gasfjäder som underlättar vid öppning och stängning. Lådan är praktisk för förvaring av dynor, leksaker, trädgårdsredskap och verktyg.

Dynväska 125x54x50 cm – Trädgård – Rusta.com

Rymlig dynväska i vattenavisande polyestertyg med UV-skydd.

Utemöbler & trädgårdsmöbler till uteplatsen – Rusta

Utemöbler & trädgårdsmöbler till uteplatsen – Rusta

Fynda nya trädgårdsmöbler idag! På Rusta har vi alla sorters utemöbler av hög kvalitet till överraskande låga priser!

Trädgårdsskjul Malta 115x71x112,5 cm – Trädgård – Rusta

Trädgårdsskjul Malta 115x71x112,5 cm – Trädgård – Rusta.com

Praktisk förvaringsbod med stabil konstruktion för förvaring av exempelvis dynor, mindre trädgårdsmöbler som stapelbara stolar och cafébord, grillar, leksaker eller verktyg. Kan öppnas via två dörrar framtill eller med lock ovanifrån. Locket har gasfjädring för enklare öppning och stängning.

Keywords: dynbox rusta, dynlåda rusta, rusta dynbox, rusta dynlåda, dynboxar rusta, förvaringslåda utomhus rusta, dynförvaring rusta, förvaring dynor rusta