Balkonglåda ikea

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå/svart …

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå/svart, 48×18 cm – IKEA

Välkomna det varmare vädret med färgglada växter och krukor till din veranda, balkong eller trädgård. Ge din uteplats lite kärlek under den soliga årstiden med …

ROSENKÅL Blomlåda med hållare, utomhus mörkgrå/svart, 48×18 cm Letar du efter en fiffig blomlåda? ROSENKÅL har en funktion som håller jorden fuktig längre och släpper ut överflödigt vatten, allt för att dina växter varken ska drunkna eller torka ut.

Utekrukor, blomlådor & spaljéer för din uteplats – IKEA

Utekrukor, blomlådor & spaljéer för din uteplats – IKEA

12 produkter i resultat · STJÄRNANIS Blomlåda, 75×27 cm · ÄPPELROS Ampel, 27 cm · MUSKOTBLOMMA Kruka med fat, 24 cm · ROSENKÅL Blomlåda med hållare, 48×18 cm.

Funderar du på att utmana dina gröna fingrar? Våra krukor och planterare utomhus hjälper dig att skapa en levande, naturlig touch på även den minsta balkongen. Kolla in vårt utbud av trädgårdskrukor och låt dina favoritfärgade blommor eller vackra gröna växter rota sig och lägga till skönhet i ditt hem.

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus svart … – IKEA

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus svart, 56×20 cm – IKEA

När våren kommer vill vi gärna flytta utomhus för att njuta av den. Och det gäller också en massa grejer. Därför erbjuder vi utomhusförvaring av kuddar och …

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus svart, 56×20 cm Familjen VITLÖK tar fram det bästa hos dina växter. Med krukorna och tillbehören i stål kan du skapa en egen grön oas, använda utrymmet maximalt och ge växterna ett lyft genom att höja dem från golvet.

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm – IKEA

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus off-white, 56×20 cm Familjen VITLÖK tar fram det bästa hos dina växter. Med krukorna och tillbehören i stål kan …

STJÄRNANIS Blomlåda, utomhus laserad/ljusgrå, 75×27 cm Skönhet som varar – tillverkad av massivt trä från hållbara skogsbruk. Ett tåligt och förnybart material som behåller sin genuina karaktär år efter år. Gjord av akacia som är ett hårt och slitstarkt material som lämpar sig för utomhusbruk.

ASKHOLMEN Blomlåda, ljusbrunlaserad – IKEA

ASKHOLMEN Blomlåda, ljusbrunlaserad. Du kan placera hyllplanet antingen i botten av blomlådan eller högst upp, beroende på hur du vill ställa dina krukor. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

Praktiska krukor att ha utomhus – IKEA

Praktiska krukor att ha utomhus – IKEA

Vi har allt du behöver för att förvandla ditt hem till en oas av grönt oavsett hur mycket utrymme du har att leka med. Kolla vår uppfriskande växtplats med utomhuskrukor att stoppa ned dem i — samt växtstöd och ställningar för att hjälpa dem att växa.

Krukor & planteringskärl – IKEA

Krukor & planteringskärl – IKEA

Gör ditt hem och dina växter levande med IKEA:s snygga blomkrukor, planterare, spaljéer och hängande krukor som finns i olika utföranden och färger för att skapa en inomhus eller utomhusoas.

Möbelskydd & dynboxar för utomhusförvaring i trädgård … – IKEA

Möbelskydd & dynboxar för utomhusförvaring i trädgård och på balkong – IKEA

När solen börjar lysa är tiden mogen för att flytta ut i trädgården. Kom och ta en titt på vår trädgårdsförvaring för dynor och trädgårdsredskap samt våra hyllor som förvandlar en balkong till en vertikal trädgård. Några av våra trädgårdsförvaringslådor är designade för att kunna rullas till din favoritträdgårdsplats.

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus off-white … – IKEA

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus off-white, 56×20 cm – IKEA

VITLÖK Blomlåda med hållare, inom-/utomhus off-white, 56×20 cm Familjen VITLÖK tar fram det bästa hos dina växter. Med krukorna och tillbehören i stål kan du skapa en egen grön oas, använda utrymmet maximalt och ge växterna ett lyft genom att höja dem från golvet.

SVARTPEPPAR Hållare för kruka, inom-/utomhus svart …

SVARTPEPPAR Hållare för kruka, inom-/utomhus svart, 45×16 cm – IKEA

SVARTPEPPAR Hållare för kruka, inom-/utomhus svart, 45×16 cm Med SVARTPEPPAR kan du hänga krukor på ett balkongräcke och skapa en egen trädgårdsoas. Perfekt för örter och kryddor – eller konstgjorda växter om du brukar glömma att vattna.

Keywords: balkonglåda ikea