Ändknopp gardinstång ikea

VÄSENTLIG Ändknoppar, 1 par, vit – IKEA

Vi erbjuder ett stort utbud av gardinkrokar, gardinringar samt ändknoppar som sätter pricken över i:et. Produkterna är väldigt enkla, men ger nästan oändliga …

VÄSENTLIG Ändknoppar, 1 par, vit Oavsett om dina gardiner är nya eller gamla kan du enkelt förändra uttrycket genom att sätta nya ändknoppar på gardinstången. Som de här vita ändknopparna i stilren design och med en mjuk finish. Ge din gardinstång lite karaktär med dessa med klotformade ändknoppar.

RAFFIG Ändknoppar, 1 par, svart – IKEA

Produktinformation. Du kan enkelt förändra uttrycket på gardinstången genom att byta till andra ändknoppar från vårt sortiment. Ändknopparna säljes separat.

RAFFIG Ändknoppar, 1 par, svart.

BLÅST Ändknoppar, 1 par, svart – IKEA

BLÅST Ändknoppar, 1 par, svart Oavsett om dina gardiner är nya eller gamla kan du enkelt förändra uttrycket genom att sätta nya ändknoppar på gardinstången. Som de här i klassisk form, gjorda av glas och metall.

RAFFIG Ändknoppar, 1 par, vit – IKEA

RAFFIG Ändknoppar, 1 par, vit.

BEFOGAD Ändknoppar, 1 par, metall – IKEA

BEFOGAD Ändknoppar, 1 par, metall

TALLBARSMAL Ändknoppar, 1 par, svart – IKEA

TALLBARSMAL Ändknoppar, 1 par, svart Oavsett om dina gardiner är nya eller gamla kan du enkelt förändra uttrycket genom att sätta nya ändknoppar på gardinstången. Som de här i klassisk stil, gjorda av svart metall.

BEFOGAD Ändknoppar, 1 par, vit – IKEA

BEFOGAD Ändknoppar, 1 par, vit

Gardinstångshållare & gardinstångset – IKEA

Gardinstångshållare & gardinstångset – IKEA

Här hittar du vårt urval av gardinfästen, gardinstångshållare, ändknoppar och gardinkrokar. Behöver du ett gardinstångset? Då har du hittar rätt!

Gardinstänger för fina gardinuppsättningar – IKEA

Gardinstänger för fina gardinuppsättningar – IKEA

Glöm inte bort gardinstänger till dina gardinuppsättningar! Vissa av våra gardinhållare har tak- eller väggfästen för en så diskret upphängning som möjligt.

PALPMOSSMAL Ändknoppar, 1 par, vit – IKEA

PALPMOSSMAL Ändknoppar, 1 par, vit Oavsett om dina gardiner är nya eller gamla kan du enkelt förstärka stilen genom att addera nya ändknoppar på stången. Som de här i vit keramik med en form som påminner om blomsterknoppar.

Keywords: ändknopp gardinstång ikea